Du har ett paket att hämta..

Klockan 12:30 fick jag ett sms, posten meddelar att jag har ett paket att hämta ut på ica. Yes! Alltid lika kul när man får hem lite nya prylar att pilla med. I det här fallet var det min nya haspel-rulle.

Satt härom kvällen och bläddrade mig fram genom alla butiker på nätet. Sodershopen.se Attitudebaits.com mfl.
Sen kom jag fram till fishit.com, det oj så stor BeOutdoor. Har länge tänkt att köpa denna rulle men har tänkt att va fan min som jag har håller nog några drillar till. Men när jag förstorade bilden på denna fina Shimano kvarn.. ja, då slog det mig. -Fan, den här är nog dubbelt-dubbelt så bra som den jag har och den är kommer vara ny !
Jag hann inte tänka mer på det innan den låg i kundvagnen  och för att runda av siffran köpte jag två Ismo Zalsa 20g. Det, för att jag tänkt skänka lite tid åt vår silvriga öring i skärgården. Vipps så var man av med mer pengar. Men det kanske de är värt? Har man ingen annan hobby att lägga pengar på kan man lika gärna lägga allt på den enda man har !

Vi är väl bra på det fiskare, ljuga för oss själva att vi behöver det. Precis som spelmissbrukare tycker att "en tusenlapp till skadar väl inte".

Nog om det. Här är den min nya Shimano Nasci 2500.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0