En seg dag...

Vi sjösatte och såg att vattnet såg bättre ut än sist vi fiskade i slätbaken, kanon ! idag blir det nog fin fisk.
Conny hade iaf den känslan. Själv tyckte jag att solen skulle döda den här dagen. Henke som inte fiskat på riktigt länge tyckte det var sjönt att bara komma ut.

Vi hann knappt lämna kåreholm förns Matsa ringde, de hade motorproblem. Men vi åkte in mot stegeborg för att börja fiska. På vägen stötte vi på Chrille och grabbarna som hade ankrat upp och nötte. Dom hade inte kännt någon såhär långt. Vi bestämde oss för att fiska lite en bit bort.. En felkrokad brax var den enda fisken vi fick där. Så vi drog vidare. En bit in sundet låg matsa med sina två gäster. Vi surrade lite sen åkte vi utåt igen mot klarare vatten. Väl där ute såg det hett ut. Men fisk i mängder som vi hoppats på skulle kasta sig över våra beten uteblev. Endast 3 snipor behagade bita. Dagar som denna går hårt på psyket..

Vid kl 12:30 samlades vi inne vid ekön för korvgrillning. Efter lite strul då matsa hade glömt tändare lyckades vi få fyr på grillen med en tändare som lyckligtvis låg i chrilles båt. Efter snack och mat bar det återigen ut.

Vi nötte och nötte. Tailbeten fiskades hem sakta, fort och ryckigt. Lika så busters, bandits och piggar. Men inget gav fisk. Ett par efterföljare uppenbarade sig i snabba vändningar vid båten. Mycket mer än så blev det inte denna riktigt sega dag.
De andra två båtarna blev FF och fiskade noll. Så något rätt gjorde vi väl antar jag. Men enligt rykten fanns det någon som knäckte koden lite längre ut i skärgården. Perra lämnade en rapport om 11 landade och lika många tappade efter 3 timmarsfiske. Hur mycket sanning det ligger i detta vet jag inte. Men det får vi nog läsa i hans blogg senare ikväll.

Adjö
/J


Kommentarer
Postat av: Perra

Tänk om Matsa ändå hade rätt, JÄVLA SKIT. Vad är det som har hänt?//Kodknäckaren

2010-04-25 @ 22:54:33
URL: http://rumpekrafs.blogspot.com/
Postat av: C

En fågel viskade att leken är igång...

2010-04-25 @ 23:43:02
URL: http://teamfc.bloggsida.se/
Postat av: Jocke

Då kan jag berätta att den fågeln hade fel ;) det är fortförande bara 6-7grader i ytvattnet. Men om någon vecka plaskar det nog vilt i vassarna ! I slätbaken leker fisken vid 9-10 grader. Iaf brukar leken infalla då.

MVH

2010-04-26 @ 08:49:25
URL: http://nonamefishing.blogg.se/
Postat av: Perra

Mats är lömsk, fisket sög.

Om solen värmer på ett tag nu finns nog risken att de drar igång med....ja, you know what i mean :)

2010-04-26 @ 10:06:32
URL: http://rumpekrafs.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0