Team Skeppa Marin Norrköping.

Va ? Vad nu ? Skeppa ? Du hänger inte med va ? Lugna dig så ska jag förklara.

Nästa helg är det dags för tävlingsfiske igen. Västervik är det som gäller.
Jag och Conny kommer åka ner på fredagen och hämta ut mätplanka loggbok osv. Sen åker vi och sover i stugan på Lysingsbadet. Morgonen där på är det dags för tävling.. starten går klockan 7 och tävlingen avslutas kl 15 om jag inte minns fel. Sen är det bara traila upp åka tillbaka till stugan och slappa ett tag. Sen är det dags för gemensam middag med underhållning. Men, tidigt i säng för tävlingen fortsätter på söndagen. Det är alltså en två dagars tävling det är frågan om. Vinnaren tar hem allt, vart enda öre... ca fyrtiotusen riksdaler !

Vad vi tävlar om är att få ihop flest poäng, 1cm = 1 poäng.. 5 fiskar räknas.  Dock räknas inga fiskar under 75cm och såklart.. Ren C&R tävling. Fiskarna fotas mot mätplanka plus bokförs i en loggbok.
Det ska faktiskt bli riktigt kul. Det usla fisket som vi har haft den här säsongen med undantag för Matsas 16kilos hoppas vi har ändrat sig och vi kan få lite flyt istället ! Vi känner att just fiske på annan plats än hemma vattnet faktiskt kan vara till våran fördel ! Vi kommer att fiska med ögat, inte ha någon plan utan köra där det ser hett ut. Har vi kontakt med stora fiskar åker man ju självklart dit igen dag 2. Aa, det ska bli kul !
Dock kommer vi tävla mot "the big boys" inom gäddfisket.. Namn som Team Södersportfiske, Team Abu Garcia 1 och 2 med Anders Forsberg och Daniel Hwasser ( vinnarna av förra årets EM i gäddfiske) Så vi räknar väl inte med vinst precis.. Men vem vet, fisken simmar ;)

Läs mer på: http://pikeopen.se/

Tillbaka till rubriken.. Nytt namn ? Nja, just denna tävling är vi sponsrade att Skeppa Marin och kommer bära deras namn på båt osv under tävling. Vad vi fick för det ? Jo, vi fick en del prylar. Vi är nöjda !

Jag lovar att återkomma med resultat osv ! Hej Svejs !

                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0